Vi är Sterco!

Ni har väl inte missat att vi finns på både Facebook, Instagram och LinkedIn? Ni som har koll vet redan att vi till hösten kommer bjuda in er att bekanta er lite närmre med oss i en liten bloggserie av personalpresentationer. Detta är självklart helt frivilligt från våra anställda och alla kommer inte vara med. Dock vill flera gärna dela med sig av sig själva och vi hoppas att ni kommer hänga på och lära känna oss!

Vi är ett fantastiskt team, en unik typ av familj som ser om varandra och värderar styrkan i samarbete, delad glädje och tillväxt.

På kort tid har vi växt från några få anställda till hela 25 starka medlemmar i Sterco-familjen, stundvis önskar vi att vi hade dubbelt så många armar då vi får många förfrågningar och kunderna återkommer till oss då det vet vad de får och kan lita på att vi levererar.

Vi växer fortfarande, stadigt och rekrytering pågår ständigt efter flera sköna, arbetsvilliga familjemedlemmar.

För att känna sig hemma i vår familj behöver man vara öppen, ärlig, lojal och sugen på att arbeta hårt, utvecklas personligen och ha nära till skratt. Kunna ta konstruktiv kritik och hålla högt i tak. Inte tveka på att ställa upp och stå stark när vindarna blåser och saker och ting går åt skogen. För handen på hjärtat, ibland går det åt skogen helt enkelt men vår inställning är då att får man ta på sig de höga stövlarna, ta till yxan och hugga i.

Vår unika familj är vår största tillgång och det vi som ÄR Sterco!

#närdetskablibra #100% #TeamStercoVent #Stercofamiljen

Gruppbild Collage Viärsterco 190731.jpg