Ljusare tider

Känner ni också hur våren sakta men säkert är på ingång? Det blir ljusare och ljusare varje morgon vilket uppskattas av våra tjejer och killar som är ute och krigar från tidig morgon till sen eftermiddag med att leverera de snyggaste, bästa ventilationslösningarna. Vi har mycket på gång i vanlig ordning och utökar vår man styrka ytterligare med nya härliga förmågor som snart står redo att sluta sig till teamet och göra underverk i luftens tecken. Vi ser fram emot en fortsatt fartfylld vår med nya roliga uppdrag.

För att kika på vad vi har igång just nu är ni välkomna att klicka in under fliken PROJEKT.

Väl Mött! / Stercofamiljen

52364158_615703668870609_945113124057382912_n.jpg

Framtidsprojektet i samarbete med Företagsakademin

Vi är väldigt stolta över att börja år 2019 med att dela med oss av vårt kommande deltagande i Framtidsprojektet som är ett samarbete mellan Europeiska socialfonden, Unionen, Teknikföretagen och Företagsakademin.

Vi har blivit utvalda för kompetensutbildning finansierad av Europeiska socialfonden då vi är ett företag i utvecklingsfas med max 49 anställda och vi visar på stark, stabil tillväxt.

Från Utbildarens hemsida:

Vi på Företagsakademin brinner för tillväxtföretag och för arbetet att ge er som företag den bästa kompetensutvecklingen. 99% av Sveriges företag verkar i storleken 0-49 anställda och 4 av 5 jobb skapas i mindre företag. Vi vet att det är dessa företag som får Sverige att växa och därför riktas vårt erbjudande till er.

Kurserna hålls av både utbildare från företagsakademin och Mindset.

Vi har under våren bokat in följande kompetenshöjande utbildningar till våra anställda:

  • Projektledarprogrammet

  • Chefsledarprogrammet

  • Affärsekonomi

  • CRS för framgångsföretag

  • Leda utan att vara chef

  • Att coacha

  • Ledarskap - Nästa steg som chef

Vi ser verkligen fram emot en härlig vår i kunskapens tecken! Stort tack till företagsakademin som valde att utbilda oss och tror på oss och vår framtida framgång.

Företagsakademin hemsidan.png

Välkommen Bloggen!

Sterco ventilation & fastighetsunderhåll AB är på gång och vi växer så det knakar! Vi känner nu att det är dags att ta nästa steg i vår verksamhet och dela med oss om vad vi gör här ute i stora världen här i vår nya blogg! Vi på Sterco har fantastiskt kul ihop och vill nu ge er möjligheten att följa med oss på våra äventyr i ventilationsbranschen. Välkommen!

Head cover STERCO.png