Vi är Sterco!

Ni har väl inte missat att vi finns på både Facebook, Instagram och LinkedIn? Ni som har koll vet redan att vi till hösten kommer bjuda in er att bekanta er lite närmre med oss i en liten bloggserie av personalpresentationer. Detta är självklart helt frivilligt från våra anställda och alla kommer inte vara med. Dock vill flera gärna dela med sig av sig själva och vi hoppas att ni kommer hänga på och lära känna oss!

Vi är ett fantastiskt team, en unik typ av familj som ser om varandra och värderar styrkan i samarbete, delad glädje och tillväxt.

På kort tid har vi växt från några få anställda till hela 25 starka medlemmar i Sterco-familjen, stundvis önskar vi att vi hade dubbelt så många armar då vi får många förfrågningar och kunderna återkommer till oss då det vet vad de får och kan lita på att vi levererar.

Vi växer fortfarande, stadigt och rekrytering pågår ständigt efter flera sköna, arbetsvilliga familjemedlemmar.

För att känna sig hemma i vår familj behöver man vara öppen, ärlig, lojal och sugen på att arbeta hårt, utvecklas personligen och ha nära till skratt. Kunna ta konstruktiv kritik och hålla högt i tak. Inte tveka på att ställa upp och stå stark när vindarna blåser och saker och ting går åt skogen. För handen på hjärtat, ibland går det åt skogen helt enkelt men vår inställning är då att får man ta på sig de höga stövlarna, ta till yxan och hugga i.

Vår unika familj är vår största tillgång och det vi som ÄR Sterco!

#närdetskablibra #100% #TeamStercoVent #Stercofamiljen

Gruppbild Collage Viärsterco 190731.jpg

Ljusare tider

Känner ni också hur våren sakta men säkert är på ingång? Det blir ljusare och ljusare varje morgon vilket uppskattas av våra tjejer och killar som är ute och krigar från tidig morgon till sen eftermiddag med att leverera de snyggaste, bästa ventilationslösningarna. Vi har mycket på gång i vanlig ordning och utökar vår man styrka ytterligare med nya härliga förmågor som snart står redo att sluta sig till teamet och göra underverk i luftens tecken. Vi ser fram emot en fortsatt fartfylld vår med nya roliga uppdrag.

För att kika på vad vi har igång just nu är ni välkomna att klicka in under fliken PROJEKT.

Väl Mött! / Stercofamiljen

52364158_615703668870609_945113124057382912_n.jpg

Framtidsprojektet i samarbete med Företagsakademin

Vi är väldigt stolta över att börja år 2019 med att dela med oss av vårt kommande deltagande i Framtidsprojektet som är ett samarbete mellan Europeiska socialfonden, Unionen, Teknikföretagen och Företagsakademin.

Vi har blivit utvalda för kompetensutbildning finansierad av Europeiska socialfonden då vi är ett företag i utvecklingsfas med max 49 anställda och vi visar på stark, stabil tillväxt.

Från Utbildarens hemsida:

Vi på Företagsakademin brinner för tillväxtföretag och för arbetet att ge er som företag den bästa kompetensutvecklingen. 99% av Sveriges företag verkar i storleken 0-49 anställda och 4 av 5 jobb skapas i mindre företag. Vi vet att det är dessa företag som får Sverige att växa och därför riktas vårt erbjudande till er.

Kurserna hålls av både utbildare från företagsakademin och Mindset.

Vi har under våren bokat in följande kompetenshöjande utbildningar till våra anställda:

  • Projektledarprogrammet

  • Chefsledarprogrammet

  • Affärsekonomi

  • CRS för framgångsföretag

  • Leda utan att vara chef

  • Att coacha

  • Ledarskap - Nästa steg som chef

Vi ser verkligen fram emot en härlig vår i kunskapens tecken! Stort tack till företagsakademin som valde att utbilda oss och tror på oss och vår framtida framgång.

Företagsakademin hemsidan.png

Välkommen Bloggen!

Sterco ventilation & fastighetsunderhåll AB är på gång och vi växer så det knakar! Vi känner nu att det är dags att ta nästa steg i vår verksamhet och dela med oss om vad vi gör här ute i stora världen här i vår nya blogg! Vi på Sterco har fantastiskt kul ihop och vill nu ge er möjligheten att följa med oss på våra äventyr i ventilationsbranschen. Välkommen!

Head cover STERCO.png